PHP Uploader - By Phenix-TN & Mr.Anderson
Linux es10.siteground.eu 3.12.18-clouder0 #1 SMP PREEMPT Mon Sep 21 14:18:04 EEST 2020 x86_64
okokok/home/customer/www/artra.cat/public_htmlokokok Equip/Artra - Artra

Equip/Artra

SOM

MAITE MESTRE

“Fent el que vull fer, el que sé fer.        El que sóc: ARTRA”


Periodista i Gestora Cultural – Em dic Maite i ARTRA és la suma que em defineix. En constant formació pel món a cavall d’aquestes dues branques (ARTesania/TRAdicions) que es complementen i eixamplen les meves inquietuds professionals. M’inspiren les persones amb passió pel que fan i les feines d’arrel, amb identitat. 

Llegir més

ABRAHAM SEBASTIÀ

“Amb la fotografia capto l’essència d’ARTRA: artistes i artesans, en els seus tallers”

Fotògraf i Bomber – Vaig estudiar fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC). He treballat com a fotoperiodista en diversos diaris (Ep Punt, El 9 Esportiu), col·laboracions en d’altres.

Llegir més

PINAR YETISEN

“Cataloguem les tradicions i l’artesania del territori”

Cinematògrafa i ballarina – Graduada en Cine per la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Marmara, Istanbul. He treballat com a càmera i assistent de direcció en pel·lícules, documentals i series de televisió.

Llegir més

ASSÍS TORRES

“Orgullosos del nostre passat, entusiasmats amb el nostre futur”

Pedagog – Etern convençut de l’educació lliure i viva, entenent sempre que sense llibertat i sense sentiment no hi pot haver aprenentatge. Llicenciat en pedagogia.

Llegir més
No entenem ARTRA sense la nostra xarxa de col·laboradors externs que ens ajuden a realitzar els projectes més complets i globals: Tataküa, nusgràfic...

ARTRA és periodisme i gestió cultural a disposició de l’ARTesania i les TRAdicions. Treballem per la recuperació i la promoció d’aquest Patrimoni a les Terres de l’Ebre i ho fem a través de la Comunicació, l’Educació Viva i el Turisme Actiu i Sostenible. Però sobretot, des de l’admiració i respecte pel que som i pel que ens rodeja.