Equip/Artra

SOM

MAITE MESTRE

“Fent el que vull fer, el que sé fer.        El que sóc: ARTRA”


Periodisme i Gestió Cultural – Em dic Maite i ARTRA és la suma que em defineix. En constant formació pel món a cavall d’aquestes dues branques que es complementen i eixamplen les meves inquietuds fins a l’èxtasi.

Llegir més

ABRAHAM SEBASTIÀ

“Amb la fotografia capto l’essència d’ARTRA: artistes i artesans, en els seus tallers”

Fotògraf i Bomber – Vaig estudiar fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC). He treballat com a fotoperiodista en diversos diaris (Ep Punt, El 9 Esportiu), col·laboracions en d’altres.

Llegir més

PINAR YETISEN

“Cataloguem les tradicions i l’artesania del territori”

Cinematògrafa i ballarina – Graduada en Cine per la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Marmara, Istanbul. He treballat com a càmera i assistent de direcció en pel·lícules, documentals i series de televisió.

Llegir més

ASSÍS TORRES

“Orgullosos del nostre passat, entusiasmats amb el nostre futur”

Pedagog – Etern convençut de l’educació lliure i viva, entenent sempre que sense llibertat i sense sentiment no hi pot haver aprenentatge. Llicenciat en pedagogia.

Llegir més
No entenem ARTRA sense la nostra xarxa de col·laboradors externs que ens ajuden a realitzar els projectes més complets i globals: Tataküa, nusgràfic...

ARTRA és periodisme i gestió cultural a disposició de l’ARTesania i les TRAdicions. Treballem per la recuperació i la promoció d’aquest Patrimoni a les Terres de l’Ebre i ho fem a través de la Comunicació, la Pedagogia i el Turisme Actiu i Sostenible. Però sobretot, des de l’admiració i respecte pel que som i pel que ens rodeja.

Oferim experiències actives, vivencials i formatives en espais privilegiats per a grups de tot tipus: Tallers, Itineraris Artístics, Rutes Culturals i Excursions. Activitats pensades des de l’admiració per l’entorn i les persones que hi viuen, elaborades amb cura a partir d’estudis antropològics i de la mà de mestres artesans i persones savies que ens han traspassat els seus sabers. Persones que volem cuidar i a qui us volem apropar.

 

Cataloguem l’ARTesania i les TRAdicions des del periodisme digital convertint-nos en altaveus de veus aïllades pels seus oficis. Entrevistes, fotografies i peces audiovisuals fetes des de la intimitat dels seus tallers i en retrospectiva. Conscients que moltes de les accions tradicionals del territori es troben en fase d’oblit i sense un relleu generacional disposat a donar-li continuïtat, ens arromanguem.

 

Dinamitzem espais de tot tipus per a empreses, particulars o administració: fires, exposicions, projectes, negocis… visibles al món!

 

Volem remoure consciències. Sent un territori convençut li donarem el valor que es mereix aquí i més enllà de les nostres fronteres. Ens ho creiem i ho posem a l’abast del món.

 

Venim de lluny amb molta empenta per anar més lluny encara.

 

Gràcies per ser-hi!